Julfest och Halmstad borta

Julfest och Halmstad borta

Time to party!

Då var det spikat, lokalen bokad, ölen är beställd, gästlistan börjar fyllas på och förberedelserna för en episk fest är igång. Vad snackar ni om undrar ni. Jo lördagen den 27 november är det dags för SkåneBajarnas första julfest…en kväll ni inte vill missa.Förutom att du får festa loss med grönvita systrar och bröder ingår det julbord och 3 bira/glas vin i de 500 kr som det kostar att anmäla sig. Givetvis kommer det att finnas en bar med förmånliga priser om man skulle känna att det inte räcker.

Festen är centralt i Malmö, och vi har även ordnat schysta specialpriser på hotell för långväga gäster.Till vår stora glädje har vi lyckats få den glödheta tatueraren Fran Serrano @thefranserrano.tattoo att komma till vår fest. Vill man göra en gaddning så finns han på plats både på festen och dagen innan och efter. Men det är först till kvarn som gäller och bokningarna har redan börjat trilla in, så hör av er om ni vill säkra er plats. Anmäl dig på sociala medier eller skicka mail till Skanebajarna@gmail.com. Festen kommer att hållas på Ärtholmsgården i centrala Malmö.

För matchen mot Halmstad så avgår bussen klockan 14 från Malmö och åker via Helsingborg.

Pris julfest: 500:-
Pris för buss till Halmstad: 300:- (400 för icke medlemmar)
Paketpris: 750:-