SKB Open 2021

SKB Open 2021

Lördagen den 21 augusti är det dags att följa upp fjolårets succé med andra upplagan av SkåneBajarna Open. Även denna gång kommer tävlingen hållas på magiska Österlens GK med uteslutande grönvita systrar och bröder. Efter tävlingen blir det prisutdelning och det bjuds på lunch i golfrestaurangen uppe vid Djupadal. Beroende på vilka restriktioner som gäller vid rådande tidpunkt kan festligheterna eventuellt fortsätta på lämplig lokal (mer om det närmare datumet). Enda kraven för att vara med är att du är bajare och har ett officiellt golf-hcp. Anmälan sker genom att skicka namn och golf-id via skanebajarna@gmail.com, instagram eller messenger. Pris ligger på 700 kr och i det ingår förutom greenfee på Djupadal även startkit, fika efter hål 9, lunch på golfrestaurangen och fina priser i tävlingen (betalning oss tillhanda senast den 16 augusti). Spelform är poängbogey med 20 % handicap reduceringSamling är kl 8.30. Fullständigt körschema för dagen kommer tillsammans med bekräftelse efter anmälan. Hitta dit gör du genom att ta sikte på Simrishamn och sen åka cirka 7 km norrut längs kusten. Eller bara skriva in Österlens golfklubb på gps:en. Adressen är Williams väg 20, 272 95 Simrishamn.