Fira Nacka i Borrby 24/12

I år är det 90 år sedan Nacka föddes. Våra vänner i Bajen Fans Österlen firar det lite extra. För er som inte är i Stockholm rekommenderas ett besök. Förändringar inför julaftonsfirandet vid Nackas staty i Borrby, som så ofta när det gäller Bajen är det många som vill vara med. Eftersom ett stort antal Bajare vill lira boll i Borrby på julafton ändrar vi upplägget och tidigarelägger schemat. Bajen Fans Österlen ställer upp med två lag, och Borrby ett. Alla möter alla (1×20 min). Första match 10.00 (ej 10.30). Program julafton 2019 i Borrby 09:30 – sporthallen i Borrby öppnas 10:00 – match 1 – Bajen Fans Österlen lag 1 möter Borrby IF:s oldboys 10:25 – match 2 – Bajen Fans Österlen lag 1 möter Bajen Fans Österlen lag 2 10:50 – match 3 – Borrby IF:s oldboys möter Bajen Fans Österlen lag 2 11:30 – glögg, pepparkakor och julmys i Borrby IF:s klubbhus. Filmvisning. 12:00 – samling vid Nacka Skoglunds staty intill klubbhuset på Borrby IP. Hyllningstal till Lennart Nacka Skoglund. – Fantastiskt att intresset är så stort. Jag skojade med Björn Månsson, Borrby IF:s ordförande, att detta kanske växer till en hel cup framöver. I så fall kan cupen heta Nackas Minne, efter den tidigare så populära inomhusturneringen på Hovet och i Globen, säger Joachim Orrenius.