SkåneBajarnas 10 års fest

SkåneBajarnas Styrelse vill tacka alla som tog sig tid och lust att komma till Sir Tobys i Söndags för att fira vårat 10-årsjubileum som föreningen! Detta gjorde vi tillsammans med Ronnie Hellström och naturligtvis 3 friska poäng på kontot!

I och med resultaten i måndags är en Europaplats till 99.99% säkrat och på lördag håller vi tummarna för en storseger och en torks för jyrgården så vi får fira ordentligt!

I lotteriet som vi har haft under året drogs i söndags vinnande lotter, dessvärre fanns bara 1 av 4a vinnare på plats varpå vi eftersöker ägarna till följande lotter:

1a pris: Årets Matchtröja signerad av truppen. Lott: Gul serie nr 50
2a pris: Boken om Nacka. Lott: Gul serie nr 52
3e pris: Valfri resa under 2020. Lott: Grönvit serie nr 85
4e pris: Medlemskap under 2020. Lott Gul serie nr 3.

Vi söker vinnarna med ovan lotter senast 2019-11-30! Hör av er till SkåneBajarna via DM! Har vinnarna inte lokaliserats tills dess kommer vinsterna att auktioneras ut och pengarna skänkas till behövande Hammarbysektion.

Årets sista resa går till Bandymatchen mot Frillesås den 9/11. I dagsläget finns 3 platser kvar. Avgår från Circle K Almgården kl 10:00. Anmälan görs till Hasse.

Tack än en gång för att ni finns och gör våran förening levande så vi kan fortsätta anordna resor, trycka souvenirer och anordna evenemang!

Nu ser vi fram emot lördag! FORZA BAJEN!