’79

Allmänt meddelande!
Har du missat den här underbara filmen så har du chansen att se den nu! 
Forza Bajen! Forza Kennedy! ️💚

79’ är en dokumentär kortfilm om hur en uträknad och älskad hjälte skriver slutet på sin egen fotbollshistoria.

Regi: Andreas Bjunér
Foto: Pontus Fall
Längd: 20 minuter
Genre: Dokumenärfilm

Få spelare i fotbollsvärlden har satt ett större avtryck i sin egen fotbollsklubb än Kennedy Bakircioglu. När de allra flesta fotbollsspelarna har följt pengarna har Kennedy följt sitt hjärta. För honom har det alltid slagit hårdast för Hammarby, ett fotbollslag från stadsdelen Södermalm i Stockholm, och kärleken är besvarad. Bland supportrar till den svenska klubben ses 38-åringen inte bara som den störste spelaren i klubbens historia, han ses också som kung över stadsdelen och dess södra förorter. Med ett hjärta av guld och frisparkar av yppersta världsklass har han trollbundit och älskats av fansen i närmare 20 år, men allting har ett slut.
2018 ska bli ikonens sista år i klubben och både han själv och fansen drömmer om ett vackert avsked. Men när lagets tränare placerar Kennedy på bänken växer oron, både hos honom själv och fansen. Kan den uträknade hjälten resa sig en sista gång?