Trelleborg-Bajen

Då åker vi ner och hugger ner lite palmer i Trelleborg!

 

Följ med skånebajarna och se Hammarby fotboll på plats!

 

Matchen spelas Måndag 30/7 kl 19.00 på Vångavallen.

 

Samling på restaurang Istanbul från 16.30 (centrala Trellehåla, Algatan 30)

Det finns möjlighet att inskaffa en kebabtallrik och bira för 140 pix.

 

Vi ser gärna att så många som möjligt tar gemensamt infernotåg!

(vi sitter längst fram i tåget)

15:50 Malmö C – Pågatåg 1723

16:22 Trelleborg C

 

Då var det dags för sista matchen innan serie vänder för bajen, kommer vi göra det som delade serieledare?

Senast vi var på denna arena i allsvenskan var inte någon rolig upplevelse 2009! Och finns givetvis inte någon bättre plats att befästa vår plats som allsvenskt topplag mot europaspel.

Vi har under säsongen sett att vi ganska enkelt kör över de sämre lagen i serien, som vi gjorde med Dalkurd senast. Så TFF ska inte vara någon skillnad hoppas vi.

Under VM uppehållet hände det en del på transfermarknaden för bajen, dock inte så mycket som man kunde tro.

Dibba lämnar för kinesiska div 2! Och summor upp mot 12 miljoner nämns, stämmer detta är det bara att tacka och ta emot. Dibba har gjort det fantastiskt men en 30+ spelare som varannan match nöter bänk ska vi inte fundera två gånger om med det anbudet. Grattis Pa hoppas du gör ordentligt med deg där innan du kommer tillbaka till oss, det är du värd.

Gissningsvis var den övergången anledningen till förlängningen av Nikola, vilket känns fantastiskt (kanske avgörande). Att göra sådana affärer istället för att sitta kvar på spelarna är det sätt vi ska se till att bygga för en långvarig framgångssaga.

Jag som många andra trodde nog att Hamad var spelaren som skulle lämna, särskillt med tanke på den klausul han har på ynka 6 miljoner. Men allt tyder på han stannar året ut, kan beror på att hans sista matcher inte var så övertygande och att han är väldigt skadebenägen.

Sedan har vi den stora frågan i startelvan, Svendsen/khalili. Anser att Svendsen har större potential för framtiden och farligare offensivt. Med Pa borta tycker jag att Svendsen ska starta mot de sämre lagen där vi ska ha full fart framåt och inte fastna i fällan att de sämre lagen drar ner på tempot och stänger matchen. Mot övriga topplag startar vi med khalili, detta då hans defensiva arbete kommer vara väldigt viktigt för oss i de matcherna.