Nu tar vi nya tag, stora ambitioner till bortamatcherna 2018!

Säsongen 2018 kommer vi att satsa på att återigen få igång resandet till bortamatcher på allvar.

På samtliga herrallsvenska bortamatcher från JKPG och söderut har vi målsättning att fylla minst en minibuss. Under kommande vecka kommer vi att lägga ut vårt reseschema, men redan nu tar vi emot intresseanmälningar.

Utöver detta har vi även ett stort engagemang för damallsvenskan och vi kommer därför att, utöver de matcher som spelas i Skåne, anordna minst en resa till en bortamatch i damallsvenskan.

Titta över spelschemat redan nu och släng iväg en intresseanmälan till skanebajarna@gmail.com och ange vilken match ni vill hänga med på och hur många ni är. På så sätt har vi möjlighet att planera bättre och anpassa antalet platser uppåt.

Medlemmar i Skånebajarna har alltid förtur till resor, men för att vara garanterad en plats så löser man helt enkelt detta genom att bli medlem. För 100kr (50kr för ungdomar under 18 år) får du bl.a. rabatterade priser på våra resor. Medlem blir du genom att betala till föreningen på BG 389-1769 / PG 50 44 62 eller genom att swisha 100 kr till 1230338434. Glöm inte att ange namn och adress (mail och postadress).

Vi ses på kaosbussarna och infernotågen under 2018!

Forza Bajen 🇳🇬🇳🇬🇳🇬