Ny hemsida!

Äntligen var den nya hemsidan lanserad!

Länge har det funnits önskemål med att uppdatera hemsidan och piffa upp den. Så för ett tag sedan fick 2 personer äran att ta fram en ny hemsida. Vi är Hans ”Hasse” Holmström och Jonas Davidsson (som hete Andersson i början). Ganska snabbt tog vi beslut att göra någon helt från början som dessutom var mobilanpassat.

Under arbetet med nya hemsidan har vi valt att göra själva sidan ganska enkel, och sedan bygga på nya funktioner med tiden. Så att det inte finns funktioner som ingen använder. Så när det kommer in önskemål så bygger vi på det med tiden. Här skulle vi bli glada om man hörde av sig till oss med funderingar, tankar och förslag.

Som sagt så kommer fortsätta att jobba med hemsidan med att fylla på material, bilder o.s.v.

Ett aktivt val var att inte ha kommentarer eller gästbok. Det finns 2 anledningar till detta. Facebook hanterar redan mycket av detta idag, kändes lite kaka på kaka att ha det på 2 ställen. Dels skapar det mer arbete att ha koll på 2 ställen.

Vad har hänt med gamla hemsida?

Vi tyckte att det skulle vara grymt synd att bara kasta bort den. Den skulle vi passa på ett museum tyckte vi. Så vi har flyttat den till http://museum.skanebajarna.se/ så att man kan beskåda denna skönhet. 🙂

 

Lite fakta:

Plattform: WordPress
Tema: GeneratePress (Köpt till funktioner)

Flera tillägg har används för att föra in funktioner på hemsidan.

Antal timmar: cirka 11 timmar effektiv tid
Antal svordomar: Ganska många

Fått börja om från början: 2 (yea!)

skanebajarna.se samlar in lite information, dock endast i syfte att samla statisk om besök på sidan.